Dreher Sörgyárak

Hogyan csatlakozz hozzánk?

Hogyan jelentkezhetsz?

A jelentkezés folyamata nagyon egyszerű! A számodra megfelelő pozíciónál válaszd a „Jelentkezem” opciót és töltsd fel az önéletrajzod! Ha önéletrajzzal pályázol a rendszer automatikusan kitölti a az adataid a jelentkezési mezőkben, melyek a regisztrációhoz szükségesek, így azokat csak ellenőrizned kell. Ne feledd, a regisztrációdat e-mail-ben meg kell erősítened!

A mi tippünk: ha jelenleg nincs olyan pozíció, amire szívesen pályáznál, regisztrálj általánosan! A regisztrációnál megadhatod, hogy milyen területek érdekelnek, így, ha a preferenciáidnak megfelelő állást nyitunk meg, e-mail-ben automatikusan értesítünk! Ráadásul, ha tetszik a megnyitott pozíció, egy gombnyomással megpályázhatod az állást!

Jelentkezés általánosan

Kiválasztási folyamatunkról általában

Kiválasztási folyamatunkban először a HR-es kollégák gondosan átnézik a beérkezett pályázatokat, önéletrajzod tartalmát összevetik a pozíció leírással.

A különböző profilú pályázatok közül, a pozícióhoz legjobban illeszkedő önéletrajz tulajdonosával egy rövid telefonos előszűrést végzünk, melynél például rákérdezünk a bejárásra vagy műszakos pozíció esetén a munkarend vállalására is

A telefonos interjú eredménye alapján, behívjuk a legmeggyőzőbb jelölteket egy szakmai, személyes interjúra, ahol a területi vezető és a HR munkatársai közösen vesznek részt.

A kiválasztási folyamatban a pozíciótól függően még egyéb módszereket is használunk. Ezek lehetnek tesztek (Excel stb.), szituációs feladatok, képességtesztek vagy második körös mély, szakmai interjúk.

Fontosnak tartjuk, hogy az új kollégánk már a belépés előtt megismerkedjen a területtel, a csapattal, operátori pozíciók esetében a gépekkel, így például a termelésben a második kör minden esetben a leendő munkakörnyezetében zajlik!

A kiválasztási folyamat az ajánlat elfogadásával és a beléptetési folyamat befejeztével zárul.

Lépj kapcsolatba velünk!

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban? Keress minket!