Dreher Sörgyárak

Keressük söreink legfontosabb összetevőjét, Téged!

Megnézem a nyitott pozíciókat
Keressük söreink legfontosabb összetevőjét, Téged!

Ismerj meg minket

Dreher gyárSörgyárunk, a Dreher Sörgyárak 1854-es alapítása óta, hagyományainak és nemzetközi hátterének köszönhetően vált napjainkra Magyarország egyik vezető sörgyártó vállalatává. Évente 440 millió korsó sörrel veszi ki a részét a magyarok sörfogyasztásából, miközben közvetve és közvetlenül olyan szektorokban biztosítja közel 8000 család megélhetését, mint a vendéglátás, a logisztika és a marketing. Beszállítóink 95 százaléka hazai kis- és középvállalkozás, akiktől 15 milliárd forint értékben szerzünk be terméket és szolgáltatást. Évi közel 25 milliárd forinttal járulunk hozzá az államháztartáshoz jövedéki adó, ÁFA, termékdíj és egyéb járulékok formájában. A nemzetközi hátteret a világ egyik vezető sörgyártó vállalkozása, az Asahi Group Holdings Ltd. biztosítja számunkra és az Asahi Breweries Europe Group. vállalatainak tagjaként a hagyományosan magyar márkák mellett világszerte közkedvelt söröket is forgalmazunk. Például azért is szeretünk itt dolgozni, mert egyedülálló módon a termelés és támogató területek ugyanazon a budapesti telephelyen találhatóak, melyek között akár biciklivel is lehet közlekedni...:).

Tovább olvasom

Fedezd fel márkáinkat

Életünk képekben

A Dreher Sörgyárak egyik legnagyobb erőssége a csapat, amelyben dolgozunk, amit kialakítunk, és akikhez nap, mint nap bejárunk. Ezt szeretnénk megmutatni, így összegyűjtöttünk néhány fontos, közös eseményt az életünkből, amelyekre büszkék vagyunk, és amelyek megvalósítása, az azokon való részvétel hatalmas erőt ad nekünk ahhoz, hogy professzionálisan végezzük munkánkat!

DreherFeszt

DreherFest

És azt tudtad, hogy van egy saját fesztiválunk? 2017-ben, 4. alkalommal rendeztük meg egyre népszerűbb fesztiválunkat, a DreherFeszt-et. Egy éjszakára megnyitjuk a kőbányai sörgyár kapuit a sör- és zene kedvelő látogatók előtt, hogy a legnevesebb magyar fellépőkkel, fiatal tehetséges zenekarok versenyével, DJ-kel, sörkülönlegességekkel és minden évben egyre több résztvevővel (tavaly közel 10 000 fővel) búcsúztassuk el a nyarat.
A DreherFeszt minden évben szuper csapatépítő aktivitás is, hiszen közösen veszünk részt a programokon, a fesztivál előtt pedig együtt töltjük a napot. Tavaly például főzőversenyt tartottunk, melyen a különböző osztályok csapatai versengtek egymással a díjakért!
Tovább olvasom...

Elismerjük és díjazzuk egymás munkáját!

Elismerjük és díjazzuk egymás munkáját!

A siker, az egyéni eredmények kiemelt jelentőségűek számunkra. Ezért minden évben díjazzuk a legjobban teljesítő kollégákat, a szuper eredményeket! Évente nevezzük a legkiemelkedőbb munkatársainkat, hogy megünnepelhessük közülük is a legjobbakat az éves díjátadó gála vacsorán. A rendezvényen minden terület munkatársai együtt vesznek részt, értékeljük az elmúlt évet és hajnalig ünnepelünk. A legjobb, hogy közösen tudunk örülni a díjazottak sikereinek, és kíváncsian várjuk beszámolójukat a csehországi tanulmányi útjukról, amit az elismerés részeként kapnak! Tovább olvasom...

Állásbörze

2017-ben szakítottunk a hagyományokkal és egyedülálló módon megrendeztük saját állásbörzénket Budapest egyik legmenőbb romkocsmájában! „Ismerjük meg egymást egy sör mellett” – ezzel a mottóval hirdettük meg az eseményt, és valóban: az esti állásbörzére beáramló több száz érdeklődő beszélgethetett munkatársainkkal, vezetőinkkel a területeket bemutató helyszíneken, amelyek rendhagyó módon bepillantást nyújtottak a sörgyár mindennapjainak kulisszatitkaiba. A rendezvényen több, mint negyvenen dolgoztunk a sörgyár munkatársai közül azért, hogy minél hitelesebben tudjuk bemutatni munkahelyünket, csapatunkat leendő kollégáinknak! Bátran mondhatjuk, hogy nekünk legalább akkora élményt adott a rendezvény előkészítése, megszervezése és megvalósítása, mint a kilátogatóknak!

Állásbörze Állásbörze