Dreher Sörgyárak

Állásaink

Itt találod aktuálisan nyitott álláslehetőségeinket! Ha most mégsem találsz olyat, ami számodra megfelelő, jelentkezz általánosan! Így adataid megőrzésre kerülnek adatbázisunkban, a beállításaidnak megfelelő álláslehetőség megnyitása esetén pedig e-mail-ben automatikusan tájékoztatást küldünk neked!

Bővülő csapatunkba keressük azt a munkatársat, aki az SAP rendszerekben járatos és részt szeretne venni egy új és izgalmas projektben, amely során S/4 HANA bevezetésének lehet része és gazdagíthatja tapasztalatait.

A Sörutazás programmal a Sörgyár lehetőséget biztosít a látogatók számára, hogy megismerjék a sör és a vállalat történetét, a sörgyártás teljes folyamatát. Keressük lelkes és dinamikus munkavállalónkat az alábbi pozícióba.

Szeretnél egy sikeres, nemzetközi csapat tagja lenni? Határon átívelő projektekben együtt dolgozni a többi tagvállalat számviteli csapatával? Akkor Te vagy akit keresünk! A Dreher Sörgyárak multinacionális hátterű cégcsoport tagjaként a világ sörpiacának meghatározó szereplője. A több, mint 150 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunkhoz keresünk új kollégát az alábbi pozícióba:

Keressük új kollégáinkat, akik a nyári szezonban segítenek Magyarország egyik kedvenc sörének gyártásában! Most több pozíció közül is választhatsz!

A Dreher Sörgyárak Zrt. multinacionális cégcsoport tagjaként a világ sörpiacának meghatározó szereplője. A több, mint 150 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunkhoz keresünk új kollégát az alábbi pozícióba: