Dreher Sörgyárak

Állásaink

Itt találod aktuálisan nyitott álláslehetőségeinket! Ha most mégsem találsz olyat, ami számodra megfelelő, jelentkezz általánosan! Így adataid megőrzésre kerülnek adatbázisunkban, a beállításaidnak megfelelő álláslehetőség megnyitása esetén pedig e-mail-ben automatikusan tájékoztatást küldünk neked!

Ha érdekel a környezetvédelem és rendelkezel legalább 3 éves tapasztalattal benne, valamint a munkavédelemben is jártas vagy és szívesen lennél egy összetartó csapat tagja, akkor jelentkezz hozzánk EHS Specialistának!

Bírod a feszültséget? Erősen szereted az áramot? Gyorsan kapcsolsz bonyolult helyzetekben? Van benned potenciál? Gyere elektrikusnak a Dreher-be! A sörgyárban mindezekkel testközelben lesz alkalmad nap mint nap megbirkózni akár éjjel-nappal.

Szeretnéd megismerni egy sörgyár működését Értékesítési adminisztrátorként? Magabiztosan használod az Excelt és rutinosan mozogsz a riportkészítési folyamatokban is? Akkor ez egy remek lehetőség, hogy kamatoztasd tudásod és támogasd a Key Account területet, jelentkezz hozzánk még ma!

Szenvedélyed az értékesítés és kiemelkedő kommunikációs készséggel rendelkezel? Jelentkezz hozzánk Értékesítési képviselőnek és kamatoztasd tudásod, miközben olyan márkákat képviselhetsz, melyeket az egész ország szeret!

Ha szívesen szereznél sörgyártási gyakorlatot, miközben olyan márkák előállításhoz járulsz hozzá, melyeket az egész ország szeret, akkor ez a pozíció a kiváló lehetőség lesz számodra!

Gyere hozzánk Gépkezelőnek, ha érdekel a sörgyártás és egy biztos hátterű, családias, fejlett technológiával rendelkező vállalatnál szeretnél dolgozni! A szükséges védőfelszerelést, munkaruhát, munkavédelmi eszközöket és a biztonságos munkakörnyezetet biztosítjuk a jelenlegi helyzetben is!

Ebben a pozícióban a te feladatod lesz a tervezési folyamat központjaként rövid távú eladási előrejelzési terv készítése a kereskedelmi és az ellátás tervezési csapattal való szoros együttműködés segítségével, egy fiatalos, pörgős és rugalmas csapat tagjaként. A napi munkád során rengeteget tanulhatsz arról, milyen egy szezonális termék tervezése, hogyan kommunikálj céljaid eléréséhez és szerezz tudást a társosztályok működéséről a saját eredményeid javítása érdekében. Munkáddal fogod biztosítani a folyamatos termékelérhetőséget a kereskedelmi csapat felé, megkönnyíted a sörgyártási folyamatokat és elősegíted a teljes S&OP folyamatot.

A munkakör célja a vállalat üzleti céljainak az elérését biztosítani a rendelkezésre álló erőforrások felhasználásával megvalósult beruházásokkal, a Dreher Sörgyárak Zrt. és a belső szabályzatával összhangban, a vonatkozó törvényi előírások maradéktalan betartása mellett.

Szereted a sört? Szeretnél munkáddal hozzájárulni a sör előállításához? Akkor jelentkezz hozzánk Karbantartónak, mert ebben a pozícióban te biztosíthatod, hogy a gépek rendelkezésre állása maximális legyen, így támogatva a folyamatos sörtermelést! Egy tíz fős csapat tagjaként olyan berendezések működését ismerheted meg, mint a nedvesőrlő, szűrőkád, szeparátor és keretes szűrő. Légy része te is a sör előállítási folyamatnak, jelentkezz hozzánk még ma!

Ha szívesen szereznél sörgyártási gyakorlatot és közben világszínvonalú gyártási folyamatokat is megismernél, akkor ez a Sörtermelési gépkezelő pozíció a sörszűrő üzemünkben kiváló lehetőség lesz számodra!

Ebben a pozícióban lehetőséged lesz betekintést nyerni egy multinacionális vállalat pénzügyi osztályának mindennapjaiba. Ha az analitikus gondolkodás jellemez és otthon vagy a számlázás világában, akkor várjuk jelentkezésed Számlázó pénztárosnak!

Ebben a pozícióban széleskörű raktározási és adminisztrációs tapasztalatokat szerezhetsz családias légkörben. Gyakorlati és elméleti ismereteidet bővítheted egy multinacionális környezetben, ahol megismerheted a 166 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunk mindennapi működését!

A nyári időszakban szeretnéd egy sörgyár működését megismerni logisztikai oldalról? Ha igen, akkor erre lehetőséget biztosítunk ebben a Túraelszámoltató diák pozícióban, ahol tervezetten 2 hónapig történne a munkavégzés, de előfordulhat, hogy kölcsönös elégedettség és a feladatok mennyiségének függvényében lehetőséget tudunk biztosítani hosszabbításra.