Dreher Sörgyárak

Állásaink

Itt találod aktuálisan nyitott álláslehetőségeinket! Ha most mégsem találsz olyat, ami számodra megfelelő, jelentkezz általánosan! Így adataid megőrzésre kerülnek adatbázisunkban, a beállításaidnak megfelelő álláslehetőség megnyitása esetén pedig e-mail-ben automatikusan tájékoztatást küldünk neked!

Dreher Breweries has become one of the leading producers of beer in Hungary through its traditions and international background. Since 2017, Dreher Breweries is owned by Asahi, Japan’s largest beer producer, and in addition to traditional Hungarian beers – Dreher, Arany Ászok and Kőbányai –, the company offers brands well known and enjoyed around the world such as Asahi Super Dry, Kozel, Pilsner Urquell, Peroni, HB, as well as Kingswood cider. If you have knowledge in industrial control&automation networks including cyber security, and you are experienced in PLC programming and also understand the shopfloor part of industrial automation – we are looking for You!

Bírod a feszültséget? Erősen szereted az áramot? Gyorsan kapcsolsz bonyolult helyzetekben? Van benned potenciál? Gyere elektrikusnak a Dreher-be! A sörgyárban mindezekkel testközelben lesz alkalmad nap mint nap megbirkózni akár éjjel-nappal.

Szenvedélyed az értékesítés és kiemelkedő kommunikációs készséggel rendelkezel? Jelentkezz hozzánk Értékesítési képviselőnek és kamatoztasd tudásod, miközben olyan márkákat képviselhetsz, melyeket az egész ország szeret!

Ha szívesen szereznél sörgyártási gyakorlatot, miközben olyan márkák előállításhoz járulsz hozzá, melyeket az egész ország szeret, akkor ez a pozíció a kiváló lehetőség lesz számodra!

Gyere hozzánk Gépkezelőnek, ha érdekel a sörgyártás és egy biztos hátterű, családias, fejlett technológiával rendelkező vállalatnál szeretnél dolgozni! A szükséges védőfelszerelést, munkaruhát, munkavédelmi eszközöket és a biztonságos munkakörnyezetet biztosítjuk a jelenlegi helyzetben is!

We are searching for a results-oriented ‘HR Business Partner – Commercial and Regional functions’ to join our team who provides partnership to the local Commercial/Finance/Marketing/Corporate Affairs/HR departments and Regional Functions (altogether ca. 300 employees). The new colleague will be responsible for the full HR agenda of the supported functions with the support of the HR specialists and acts as a consultant to senior and middle management in all HR matters.

Ebben a pozícióban széleskörű gyártási és labor tapasztalatokat szerezhetsz kellemes légkörben egy összetartó, fiatalos csapat tagjaként. Gyakorlati és elméleti ismereteidet bővítheted egy multinacionális környezetben, megismerheted a 166 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunk mindennapi működését.

Szereted a sört? Szeretnél munkáddal hozzájárulni a sör előállításához? Akkor jelentkezz hozzánk Karbantartónak, mert ebben a pozícióban te biztosíthatod, hogy a gépek rendelkezésre állása maximális legyen, így támogatva a folyamatos sörtermelést! Egy tíz fős csapat tagjaként olyan berendezések működését ismerheted meg, mint a nedvesőrlő, szűrőkád, szeparátor és keretes szűrő. Légy része te is a sör előállítási folyamatnak, jelentkezz hozzánk még ma!

Ha szívesen szereznél sörgyártási gyakorlatot és közben világszínvonalú gyártási folyamatokat is megismernél, akkor ez a Sörtermelési gépkezelő pozíció a sörszűrő üzemünkben kiváló lehetőség lesz számodra!

Ha már nagy tapasztalattal rendelkezel fuvarozás vagy szállítmányozási területen és korábban vezetőként is megálltad már a helyed, valamint szívesen dolgoznál egy több, mint 165 éves nagyvállalatnál, akkor várjuk jelentkezésed a Szállítmányozási vezetői pozíciónkra!

Szeretnél májustól augusztusig dolgozni, de nem akarod, hogy az egész nyarad a munkáról szóljon? Ráérsz hétfőnként és csütörtökönként heti kétszer 4 órát? Jó kommunikáció készséggel rendelkezel és szívesen belelátnál a Telesales világába? Ha igen, akkor jelentkezz hozzánk a Telesales területünkre diákként!

Ebben a pozícióban lehetőséged lesz kellemes légkörben egy összetartó csapat tagjaként dolgozni. Gyakorlati és elméleti ismereteidet bővítheted egy multinacionális környezetben, megismerheted a 166 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunk mindennapi működését.