Dreher Sörgyárak

Állásaink

Itt találod aktuálisan nyitott álláslehetőségeinket! Ha most mégsem találsz olyat, ami számodra megfelelő, jelentkezz általánosan! Így adataid megőrzésre kerülnek adatbázisunkban, a beállításaidnak megfelelő álláslehetőség megnyitása esetén pedig e-mail-ben automatikusan tájékoztatást küldünk neked!

Szereztél már némi tapasztalatot raktározási területen? Szívesen dolgoznál egy FMCG vállalatnál? Ha igen, jelentkezz hozzánk Árukiadónak, mert a családias hangulat mellett gyakorlati és elméleti ismereteidet is bővítheted. Emellett multinacionális környezetben megismerheted a 165 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunk mindennapi működését!

Ebben a pozícióban a te feladatod lesz a tervezési folyamat központjaként rövid távú eladási előrejelzési terv készítése a kereskedelmi és az ellátás tervezési csapattal való szoros együttműködés segítségével, egy fiatalos, pörgős és rugalmas csapat tagjaként. A napi munkád során rengeteget tanulhatsz arról, milyen egy szezonális termék tervezése, hogyan kommunikálj céljaid eléréséhez és szerezz tudást a társosztályok működéséről a saját eredményeid javítása érdekében. Munkáddal fogod biztosítani a folyamatos termékelérhetőséget a kereskedelmi csapat felé, megkönnyíted a sörgyártási folyamatokat és elősegíted a teljes S&OP folyamatot.

Egyetemi tanulmányaid mellett van egy kis időd és szeretnéd a gyakorlatban is megtapasztalni, hogyan működik egy FMCG vállalat energiaellátási területe? Akkor itt a lehetőség, hogy ezt a Dreher Sörgyáraknál tedd meg, mert most mérnöki tanulmányokat folytató hallgatókat keresünk! Gyakornokként megismerheted a 165 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunk mindennapi működését!

Ebben a pozícióban a Te feladatod lesz a sörgyár telephelyein a teljes energiaellátás biztosítása, az energia felhasználási mutatók folyamatos javítása és a környezetvédelmi szempontok maradéktalan figyelembe vétele, mindez családias légkörben. Gyakorlati és elméleti ismereteidet bővítheted egy multinacionális környezetben, ahol megismerheted a 165 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunk mindennapi működését!

Érdekel az informatika és szívesen segítesz másoknak az IT problémák megoldásában? Szeretnéd kipróbálni magad vállalati környezetben? Akkor Téged keresünk! Gyere hozzánk EUC Junior Rendszergazdának és egy fiatalos csapat tagjaként fejlesztheted eddigi tudásod!

Gyere hozzánk Gépkezelőnek, ha érdekel a sörgyártás és egy biztos hátterű, családias, fejlett technológiával rendelkező vállalatnál szeretnél dolgozni!

Ebben a pozícióban széleskörű műszaki és gyártási tapasztalatokat szerezhetsz családias légkörben. Gyakorlati és elméleti ismereteidet bővítheted egy multinacionális környezetben, ahol megismerheted a 165 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunk mindennapi működését!

Ebben a pozícióban széleskörű gyártási és labor tapasztalatokat szerezhetsz kellemes légkörben. Gyakorlati és elméleti ismereteidet bővítheted egy multinacionális környezetben, megismerheted a 165 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunk mindennapi működését.

Ha jártas vagy a raktárlogisztika világában és szívesen tartod kezedben a dolgok irányítását, akkor itt a helyed, mert a családias hangulat mellett gyakorlati és elméleti ismereteidet bővítheted. Emellett multinacionális környezetben megismerheted a 165 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunk mindennapi működését!

We are looking for our new colleague for 2 years fixed term!

Ha van már némi tapasztalatod raktározási területen és targoncavezetői engedéllyel is rendelkezel, valamint szeretnél egy nagy múltú sörgyárban dolgozni, akkor Téged keresünk! Jelentkezz hozzánk Raktárosnak és egy családias hangulatú, biztos hátterű vállalatnál dolgozhatsz.

Ebben a pozícióban elsődleges feladatod a dobozfejtő üzemünkben a fejtési- és az ehhez kapcsolódó WCM (világszínvonalú gyártás) folyamatok és teljesítménymérők optimalizálása. Lehetőséged lesz üzemeltetési műszaki szakértőként tevékenykedni, felelősségi körödbe fog tartozni a gyártási folyamatok standard szerinti végrehajtása is. Ha nyitott vagy az újításokra és a fejlesztésekre, akkor ebben a munkakörben ez a munkád része lesz!

Ebben a pozícióban elsődleges feladatod a palackozó üzemünkben a fejtési- és az ehhez kapcsolódó WCM (világszínvonalú gyártás) folyamatok és teljesítménymérők optimalizálása. Lehetőséged lesz üzemeltetési műszaki szakértőként tevékenykedni, felelősségi körödbe fog tartozni a gyártási folyamatok standard szerinti végrehajtása is. Ha nyitott vagy az újításokra és a fejlesztésekre, akkor ebben a munkakörben ez a munkád része lesz!

Ebben a pozícióban széleskörű raktározási és adminisztrációs tapasztalatokat szerezhetsz családias légkörben. Gyakorlati és elméleti ismereteidet bővítheted egy multinacionális környezetben, ahol megismerheted a 165 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunk mindennapi működését!

A Dreher Sörgyárak nemzetközi hátterű cégcsoport tagjaként a világ sörpiacának meghatározó szereplője. A 165 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunkhoz keresünk új kollégát az alábbi pozícióba.

„Ma akkor van előnyöd, ha a terméked olyan, amit az ügyfél megálmodott magának.” – és a Dreher ilyen. Olyan kiváló eszközöket, rendszereket használunk, mint a CRM, SAP, telefon…és most elárulunk egy titkot ezekről a telefonokról. Nem fognak maguktól tárcsázni, és értékesíteni! Ha pontosan tudod, hogy Te mi akarsz lenni és mindig is arra vágytál, hogy ezt elérd, tudod, hogy menni fog neked - akkor itt a helyed!