Dreher Sörgyárak

Állásaink

Itt találod aktuálisan nyitott álláslehetőségeinket! Ha most mégsem találsz olyat, ami számodra megfelelő, jelentkezz általánosan! Így adataid megőrzésre kerülnek adatbázisunkban, a beállításaidnak megfelelő álláslehetőség megnyitása esetén pedig e-mail-ben automatikusan tájékoztatást küldünk neked!

Have you just finished your university studies in food or chemical or bio engineering? Would you like to be a part of a leading multinational brewery? In our 1-year intensive development program with an employment contract you will have the opportunity to meet various areas of beer production and become an expert in brewing!

Combining tradition with modernity, Dreher Breweries are one of the country’s largest beer company with a history of 166 years. Dreher is a proud member of the Asahi Breweries Europe Group, which is a premium scale brewery group with operations spanning in Czech, Slovakia, Poland, Romania and Hungary. Nurturing our traditions and the spirit of the brewery is just as important to us as looking into the future. Our Finance Department is looking for its new talented member who is eager to find exciting professional challenges and to join a great TEAM.

Bírod a feszültséget? Erősen szereted az áramot? Gyorsan kapcsolsz bonyolult helyzetekben? Van benned potenciál? Gyere elektrikusnak a Dreher-be! A sörgyárban mindezekkel testközelben lesz alkalmad nap mint nap megbirkózni akár éjjel-nappal.

Ebben a pozícióban a Te feladatod lesz a sörgyár telephelyein a teljes energiaellátás biztosítása, az energia felhasználási mutatók folyamatos javítása és a környezetvédelmi szempontok maradéktalan figyelembe vétele, mindez családias légkörben. Gyakorlati és elméleti ismereteidet bővítheted egy multinacionális környezetben, ahol megismerheted a 165 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunk mindennapi működését!

Gyere hozzánk Gépkezelőnek, ha érdekel a sörgyártás és egy biztos hátterű, családias, fejlett technológiával rendelkező vállalatnál szeretnél dolgozni! A szükséges védőfelszerelést, munkaruhát, munkavédelmi eszközöket és a biztonságos munkakörnyezetet biztosítjuk a jelenlegi helyzetben is!

Csatlakozz nagyvállalati környezetben működő jogi és értékesítési területeket támogató csapatunkhoz. Ha szeretnéd egy mozgalmas, ügyfélközpontú területen kipróbálni magad, jó kommunikációs készséggel rendelkezel, munkádat a precizitás és az önálló ügyvitel jellemzik, gyorsan meglátod egy ügy lényegét akkor itt a helyed! Fontos, hogy a munkakör követeléskezeléssel kapcsolatos tevekénységet is tartalmaz, így az ügyviteli szoftverek készségszintű használata mellett az asszertív kommunikáció is lényegi eleme az elvárásainknak. Az ÁNYK és Microsec programok ismerete, nagyvállalati // banki környezet, szerződésfeldolgozással kapcsolatos tapasztalat kifejezett előnynek számít azonban nem követelmény. A pozíció 4,6 és 8 órában is vállalható, emiatt kérjük a jelentkezésnél valamilyen formában egyértelműen megadni, hogy Ön milyen munkaidőben tudná vállalni a pozíciót!

Ha már szert tettél legalább 5 éves vezetői és 3 éves laboratóriumi tapasztalatra, valamint érdekel a sörgyártás világa és szívesen dolgoznál egy több, mint 165 éves múlttal rendelkező nagyvállalatnál, akkor jelentkezz hozzánk Laboratórium vezetőnek!

Combining tradition with modernity, Dreher Breweries are one of the country’s largest beer company with a history of 166 years. Dreher is a proud member of the Asahi Breweries Europe Group, which is a premium scale brewery group with operations spanning in Czech, Slovakia, Poland, Romania and Hungary. Nurturing our traditions and the spirit of the brewery is just as important to us as looking into the future. Our Finance Department is looking for its new talented member who is eager to find exciting professional challenges and to join a great TEAM

Ha szívesen szereznél sörgyártási gyakorlatot és közben világszínvonalú gyártási folyamatokat is megismernél, akkor ez a Sörszűrő kezelő pozíció kiváló lehetőség lesz számodra!

Ha már nagy tapasztalattal rendelkezel fuvarozás vagy szállítmányozási területen és korábban vezetőként is megálltad már a helyed, valamint szívesen dolgoznál egy több, mint 165 éves nagyvállalatnál, akkor várjuk jelentkezésed a Szállítmányozási vezetői pozíciónkra!