Dreher Sörgyárak

Állásaink

Itt találod aktuálisan nyitott álláslehetőségeinket! Ha most mégsem találsz olyat, ami számodra megfelelő, jelentkezz általánosan! Így adataid megőrzésre kerülnek adatbázisunkban, a beállításaidnak megfelelő álláslehetőség megnyitása esetén pedig e-mail-ben automatikusan tájékoztatást küldünk neked!

Szereztél már némi tapasztalatot raktározási területen? Szívesen dolgoznál egy FMCG vállalatnál? Ha igen, jelentkezz hozzánk Árukiadónak, mert a családias hangulat mellett gyakorlati és elméleti ismereteidet is bővítheted. Emellett multinacionális környezetben megismerheted a 166 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunk mindennapi működését!

Szenvedélyed az értékesítés és kiemelkedő kommunikációs készséggel rendelkezel? Jelentkezz hozzánk Értékesítési képviselőnek és kamatoztasd tudásod, miközben olyan márkákat képviselhetsz, melyeket az egész ország szeret!

Érdekel az informatika és szívesen segítesz másoknak az IT problémák megoldásában? Szeretnéd kipróbálni magad vállalati környezetben? Akkor Téged keresünk! Gyere hozzánk EUC Junior Rendszergazdának és egy fiatalos csapat tagjaként fejlesztheted eddigi tudásod!

Gyere hozzánk Gépkezelőnek, ha érdekel a sörgyártás és egy biztos hátterű, családias, fejlett technológiával rendelkező vállalatnál szeretnél dolgozni! A szükséges védőfelszerelést, munkaruhát, munkavédelmi eszközöket és a biztonságos munkakörnyezetet biztosítjuk a jelenlegi helyzetben is!

Combining tradition with modernity, Dreher Breweries are one of the country’s largest beer company with a history of 166 years. Dreher is a proud member of the Asahi Breweries Europe Group, which is a premium scale brewery group with operations spanning in Czech, Slovakia, Poland, Romania and Hungary. Nurturing our traditions and the spirit of the brewery is just as important to us as looking into the future. Antal Dreher was one of the greatest innovators of his age and being inspired by this, we know exactly where we are headed. Our strategy fuses Dreher’s historical and technological traditions with the demands of the modern age and of our consumers. One of the goal of Dreher manufacturing in Hungary is to serve marketing with excellent innovations, flexibility, which represents careful implementation of unique recipes into the brewery operations, avoiding losses and inefficiency. A non-disputable knowledge of brewing technology, open minded and innovative thinking, passion for quality and leadership is an enabler, personalized with this Innovative brewer position. The world is what you fill it up with! Now, it is your turn!

Csatlakozz nagyvállalati környezetben működő jogi és értékesítési területeket támogató csapatunkhoz. Ha szeretnéd egy mozgalmas, ügyfélközpontú területen kipróbálni magad, jó kommunikációs készséggel rendelkezel, munkádat a precizitás és az önálló ügyvitel jellemzik, gyorsan meglátod egy ügy lényegét akkor itt a helyed! Fontos, hogy a munkakör követeléskezeléssel kapcsolatos tevekénységet is tartalmaz, így az ügyviteli szoftverek készségszintű használata mellett az asszertív kommunikáció is lényegi eleme az elvárásainknak. Az ÁNYK és Microsec programok ismerete, nagyvállalati // banki környezet, szerződésfeldolgozással kapcsolatos tapasztalat kifejezett előnynek számít azonban nem követelmény

Szeretnéd megismerni egy piacvezető Sörgyár működését a számok oldaláról? Otthonosan mozogsz az adatok kezelésében és azokat szívesen prezentálod is? Ez a junior pozíció lehetőséget teremt számodra, hogy elemezd, támogasd és ezáltal megismerd a logisztikai területünk működését!

Ebben a pozícióban széleskörű műszaki és gyártási tapasztalatokat szerezhetsz családias légkörben. Gyakorlati és elméleti ismereteidet bővítheted egy multinacionális környezetben, ahol megismerheted a 165 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunk mindennapi működését!

Ebben a pozícióban széleskörű műszaki és gyártási tapasztalatokat szerezhetsz családias légkörben. Gyakorlati és elméleti ismereteidet bővítheted egy multinacionális környezetben, ahol megismerheted a 165 éves múlttal, számos kiváló márkával és technológiai fejlesztéssel rendelkező vállalatunk mindennapi működését!

Keressük új kollégánkat, aki lelkesedésével és szaktudásával erősíti csapatunkat és hozzájárul Magyarország egyik kedvenc sörének előállításához!

Gyere hozzánk Nyitott pince koordinátornak, ha érdekel a sörgyártás és egy biztos hátterű, családias, fejlett technológiával rendelkező vállalatnál szeretnél dolgozni! Olyan kollégákat keresünk, akik jó kommunikációs és koordináló képességgel rendelkeznek, a vezetőktől érkező feladatokat értelmezve tovább tudják azokat adni a kollégáknak, figyelve az üzemi rend, tisztaság és biztonság betartására. A szükséges védőfelszerelést, munkaruhát, munkavédelmi eszközöket és a biztonságos munkakörnyezetet biztosítjuk a jelenlegi helyzetben is!

Ha szívesen szereznél sörgyártási gyakorlatot és közben világszínvonalú gyártási folyamatokat is megismernél, akkor ez a Sörszűrő kezelő pozíció kiváló lehetőség lesz számodra!

Purpose of this role is to ensure continuous material supply for our packaging lines on a cost effective basis by adhering to our supply planning processes in line with our local and regional goals. As part of our supply planning team, the material planner plays a key role to achieve cost and efficiency targets in our operations and supply chain.